AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2018 16:59
Everton-bet: Kan være uden Richarlison mod Chelsea

Evertons brasilianske topscorer er tvivlsom til søndagens opgør mod Chelsea.


Der venter Everton en hård opgave, når de på søndag møder formstærke Chelsea på Stamford Bridge. Maurizio Sarris tropper har været flyvende i denne sæson, og The Toffees har derfor brug for, at alle spillere leverer på højeste niveau. 

Mission "Slå Chelsea" kan dog vise sig at blive endnu sværere end først antaget. 

På dagens pressemøde kunne Everton-manager Marco Silva således fortælle, at klubbens topscorer, Richarlison, kan misse opgøret: 

- Han deltog ikke i hele dagens træningssession. Han lavede nogle individuelle øvelser, og der er tvivl om ham, men vi må se, hvordan det ser ud i morgen. 

Richarlison brugte sommeren på at skifte Watford ud med Everton, og det skifte har indtil videre vist sig at være en rigtig god idé. Brasilianeren har nemlig scoret seks gange i Premier League, men selvom han i indeværende sæson har været den mest målfarlige Everton-spiller, har Marco Silva tiltro til, at andre spillere kan levere varen i brasilianerens fravær:

- Han er vigtig for os som angriber og kant, men hvis han ikke bliver klar, er det en god mulighed for de andre spillere. Sådan er fodbold. Jeg har stor tiltro til de spillere, der venter på at få chancen. 

Opgøret mellem Chelsea og Everton fløjtes i gang på søndag kl. 15.15. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED