Et skridt tættere på mesterskabet: City pligtsejrede på Old Trafford

Af Kalle Thue Gregersen
24.04.2019 Kl. 20:54
Manchester City vandt onsdag aften sikkert på Old Trafford med 2-0. Bernardo Silva og Leroy Sane stod for scoringerne.

Onsdag aften var det dømt Manchester-derby på Old Trafford, hvor Manchester United måske har haft flere fans fra Liverpool end nogensinde, eftersom mesterskabskapløbet mellem Manchester City og Liverpool er yderst tæt.

Manchester City var klart boldstyrende i hele første halvleg, men Manchester United truede rivalerne flere gange på omstillinger.

Første halvlegs største chance tilfaldt dog Raheem Sterling efter 44 minutter. Efter City-småspil endte bolden hos Sterling i feltet, som driblede på tværs inde i straffesparksfeltet. Den engelske kantspiller fik dog sendt en vag afslutning afsted, som de Gea på flot vis ikke tillod en ripost.

Stillingen var dermed 0-0, da dommer Andre Marriner fløjtede til pause på Old Trafford.

Ti minutter inde i anden halvleg fik City hul på bylden. Bernardo Silva fik bolden uden for feltet og efter et par hurtige træk, afsluttede portugiseren i det korte hjørne og gjorde det til 1-0 til gæsterne.

66 minutter inde i kampen kom City på 2-0. Sterling drev bolden langt frem af banen og fandt en fri Leroy Sane i venstre side, som satte bolden ind bad de Gea, der ikke så for godt ud ved scoringen.

De to scoringer var nok for The Citizens, som med sejren lægger maksimalt pres på Liverpool i kampen om det engelske mesterskab.

Sejren til City betyder, at de igen går foran Liverpool i tabellen med et point. Manchester United bliver på sjettepladsen og er tre point efter Chelsea, som er Uniteds næste modstander, på fjerdepladsen.