AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 16:11
Et rigtigt røverkøb: Manchester City åben for at sælge midtbanespiller

Manchester City er angiveligt åben over for idéen om at sælge Ilkay Gündogan, og prisen for tyskeren kan blive ganske lav.


187 millioner kroner.

Det er ifølge FcInterNews den pris, Manchester City skal have for at skille sig af med Ilkay Gündogan i løbet af sommerens transfervindue, hvor den tyske landsholdsspiller blot vil have ét år tilbage af sin kontrakt med de forsvarende engelske mestre.

Gennem længere tid har der været kontraktforhandlingerne i gang mellem Manchester City og midtbanespillerens agent, men parterne har svært ved at blive enige om betingelserne i en kontraktforlængelse, idet Ilkay Gündogan efter sigende vil have mere spilletid.

Situationen har fået Inter til at genoptage interessen i den 28-årige playmaker, og efter at være blevet afvist af Manchester City sidste sommer er den engelske klub nu ikke afvisende over for at sælge til Serie A-klubben.

Prisen på 187 millioner kan endda med at blive reduceret, da Ilkay Gündogan har kontraktudløb næste sommer, og Inter står angiveligt allerede klar med en kontrakt til den tidligere Dortmund-profil.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED