Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2021 22:40
Et mål var nok: Wolves videre i FA Cuppen

Wolves er videre med en snæver sejr.


Wolves er videre til 1/8-finalerne - eller femte runde - i FA Cuppen, efter klubben fredag vandt 1-0 ude mod Chorley, der for første gang i klubbens historie var nået frem til fjerde runde i FA Cuppen.
 
Det var den portugisiske angriber, Vitinha, der egenhændigt sørgede for avancement via sit brag af et mål til 1-0 blot 12 minutter inde i kampen. Det var i øvrigt den 20-årige angribers første mål i sin seniorkarriere.
 
Mere skete der ikke i kampen, udover, at Chorley modtog tre gule kort. I kampens indledende minutter var der desuden fyrværkeri fra Chorley-fansene. Det kan du se i videoen øverst.
 
Chorley havde ellers chancer nok og blev noteret for hele fem skud på mål. Men Paul Ruddy fremtvang flere redninger og holdt buret rent. Dermed skete der ikke en ydmygelse af Wolves som i 80'erne, hvor selvsamme Chorley sendte dem ud med et 3-0-nederlag.
 
Wolves havde til kampen foretaget seks ændringer i forhold til 2-3-nederlaget til West Bromwich Albion i Premier League - og blandt andre Vitinha, der scorede målet fik spilletid.
 
Med 20 minutter tilbage af kampen brugte Wolves samtlige af sine tre udskiftninger og skiftede de vanlige stamspillere Adama Traoré, Ruben Neves og Pedro Neto ind.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED