AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 15:20
Et absolut røverkøb: Arteta står på spring for at signe assistkonge på fri transfer

Til sommer vil Ryan Fraser være fri for sin Bournemouth-kontrakt, og Mikel Arteta holder nøje øje med situationen.


Mikel Arteta har det tilfælles med sin forgænger Unai Emery, at han også er interesseret i at signe Bournemouth-profilen til få eller slet ingen penge.

Den skotske winger har nemlig kontraktudløb for Bournemouth til sommer, og den 26-årige ser ikke ud til at forlænge med den sydengelske klub.

Tanken om at signe Fraser på en fri transfer skulle friste Arteta, skriver Daily Mirror, selvom skotten ikke har ramt helt samme høje niveau som sidste sæson, hvor kun Eden Hazard lavede flest assists.

Efter 29 spillerunder står Fraser dog kun noteret for et mål og fire assists, men da risikoen forbundet med at signe ham på en fri transfer er så lille, skulle Arteta og The Gunners stadig stå på spring for at tilbyde ham en kontrakt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED