AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:06:2019 11:04
ESPN: Lukakus skifte til Inter er kun et spørgsmål om tid

ESPNs Serie A-korrespondent er overbevist om, at den belgiske angriber nok skal få sit ønskede skifte til Inter.


Romelu Lukaku og Inter Milan skal nok få hinanden til syvende og sidst, men begge parter kommer til at skulle væbne sig med tålmodighed, mener ESPN-journalisten Paolo Bandini.

Lukaku har ikke lagt låg på sit ønske om at skifte til den italienske storklub, og Antonio Conte skulle angiveligt se den belgiske angriber som den ideelle sommersigning.

Det store problem er, at Manchester United forlanger et sted mellem £60-80 millioner for angriberen (prisen varierer alt efter mediet, der beretter om historien).

Det er en abnormt høj sum for en klub som Inter, der derfor er tvunget til at genere penge via spillersalg, før de selv kan ødsle dem væk på Lukaku.

- Jeg tror på, at Lukakus skifte til Inter bliver en realitet til sidst, fortæller Bandini til ESPN.

- Men jeg har seriøse spørgsmål om, hvordan Inter vil bære sig ad med at få det til at ske. Inter har ikke bare €75 millioner at kaste om sig med, men de har nogle værdifulde spillere, som de selv kan sælge.

Det drejer sig selvfølgelig om Mauro Icardi og Ivan Perisic, men hvor begge spillere har været varme navne i tidligere transfervinduer, skulle interessen i de to offensive spillere være blevet mere lunken det forgangne år.

- Ivan Perisic er blevet nævnt ofte, men Inter har vist misset muligheden for at sælge ham for ligeså stort et beløb, som de kunne have gjort for to sæsoner siden, siger Bandini.

- Den mest åbenlyse spiller er Mauro Icardi, og klubben ønsker ikke, at han fortsætter. Problemet er bare, at Icardi hidtil ikke har indikeret, at han har travlt med at forlade klubben.

Den eneste klub, der skulle have reel interesse i Icardi, der er blevet beskrevet som noget af et problembarn, skulle i øjeblikket være Juventus. Men selvom det ikke ser lyst ud for Lukaku og Inter lige nu, skal de få chancen for at sige "ja" til hinanden senere i transfervinduet.

- Hvis man kan sælge Icardi, kan man begynde at byde den sum, som Manchester United kræver. Jeg tror, skiftet sker til sidst, men der er nogle skridt, som skal overstås, før vi kommer så langt, siger Bandini.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED