AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2020 13:21
Eriksen tog afsked lørdag: Nu venter Inter kun på danskerens endelige svar

Christian Eriksen skulle have taget noget, der minder om en afsked med Tottenham-fansene efter nederlaget til


Slufløjtet lød.  Tottenham havde tabt 1-0 hjemme til uovervindelige Liverpool,  men i stedet for at spadsere skuffet fra banen, spankulerede Christian Eriksen i stedet ned i hjørnet af stadion, hvor han gav en Tottenham-tilhænger sin trøje.

Derefter gik han langs sidelinjen mod omklædningsrummet, mens han vinkede til de Spurs-fans, som var blevet hængende. 

Du kan selv se situationerne herunder, men flere medier spekulerer i, om det ikke var danskerens afsked til fansene, som har støttet ham siden skiftet fra Ajax i 2013.

Mangt og meget er siden nytårets begyndelse blevet skrevet om danskerens skifte -  formentligt til Inter Milan,  og alt tyder på, at det ganske rigtigt er under opsejling.

Skal man tro Sky Italia, der blandt andre har Gianluca Di Marzio og Fabrizio Romano,  to af de mest pålidelige italienske journalister på sagen, så venter Inter nemlig på et endeligt svar fra danskeren i begyndelsen af næste uge.

Eriksens agent, Martin Schoots, skulle være i Milano for at forhandle denne weekend,  hvor han er blevet præsenteret for et kontraktudspil fra den italienske storklub.

Giver Eriksen grønt lys til kontrakten, så er Inter og Antonio Conte klar til at byde på playmakeren denne januar.  Tottenham forlanger angiveligt omkring £17 millioner for at sælge danskeren seks måneder inden sit kontraktudløb med klubben.

Tidligere var der tvivl om, hvorvidt Inter ville byde denne januar, nu hvor de havde chancen for at opsnappe Eriksen på en fri transfer til sommer i stedet.

Men med en hård titelkamp og risiko for yderligere konkurrence om danskeren til sommer har Milano-klubben altså valgt at prioritere en signing i denne måned.

Flere engelske medier skriver, at Eriksen allerede har takket ja til en kontrakt på fire og et halvt år med Inter, men skal man tro Sky Italia, er det altså ikke sket allerede nu.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED