Eriksen med vital assist: Tottenham sejrede i slutminutterne

Af Jeppe Augustsen
15.12.2019 Kl. 15:53
Christian Eriksen fik ikke mange minutter på banen, men fik en afgørende rolle i Tottenhams 2-1-sejr-

Jose Mourinho og Tottenham skulle i dag på en svær opgave, da de gæstede Wolverhampton på Molineux Stadium.

Gæsterne fik dog en fremragende start. Efter en flot dribletur hamrede Lucas Moura bolden ind bag Rui Patricio og bragte dermed Tottenham i front.

I det 37. minut var det tæt på at blive 2-0, men Eric Dier måtte se sin afslutning bliver afvist af overliggeren. Mourinhos tropper gik derfor til pause med en 1-0-føring.

Med små 30 minutter tilbage af den ordinære spilletid var Dele Alli tæt på at komme på måltavlen, men englænderen manglede skarphed i sin afslutning.

I det 67. minut blev der bragt balance i regnskabet, da Adama Traore udlignede til 1-1.

Christian Eriksen blev skiftet ind i de sidste minutter, og det var en god indskiftning af Mourinho.

I kampens tillægstid blev Eriksen noteret for assisten til Jan Vertonghen, der gjorde  det til 2-1, som også blev kampens resultat.