AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 14:53
Eriksen gyldne 26 minutter: 19 afslutninger, tre mål og en sejr

Christian Eriksen spillede en helt afgørende rolle for Tottenham i weekenden trods begrænset spilletid.


Da der var spillet 64 minutter af Premier League-kampen mellem Tottenham og Aston Villa, stod Christian Eriksen klar til at komme på banen i stedet for Harry Winks.

På det tidspunkt var Aston Villa på vej mod overraskelsen efter at have bragt sig foran tidligt i første halvleg på et mål af John McGinn, og Tottenham havde ikke spillet specielt godt.

Status var 12 afslutninger og nul mål fra hjemmeholdets side.

Da kampen blev fløjtet af, så det helt anderledes ud. Tottenham havde haft 31 afslutninger og scoret tre mål. På den tid Christian Eriksen var på banen, kom the Lilywhites ifølge the Athletic frem til 19 afslutninger, og alle tre mål faldt i den periode.

Efter den danske landsholdsspillers indskiftning var Tottenham pludselig som forvandlet, og selvom han ikke selv blev noteret for et mål eller en assists, var ingen af dem, der havde set kampen i tvivl om, at Mauricio Pochettino havde gjort fornuftigt i at sende Christian Eriksen på banen.

Mon ikke han starter inde i den næste kamp? Hans gyldne 26 minutter mod Aston Villa taler i hvert fald for sig selv.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED