Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Erik ten Hag har klar opfordring til Manchester United-ledelsen

Af Redaktionen
03.10.2022 Kl. 13:59
Erik ten Hag opfordrer ledelsen i Manchester United til at være mere tålmodige med at uddele nye kontrakter til spillere.

Hele otte førsteholdsspillere hos Manchester United har kontraktudløb til sommer, men inden klubben bestemmer sig for, hvem der skal have mulighed for at fortsætte, vil Erik ten Hag først se spillerne ordentligt an.

Derfor opfordrer han også klubben til at væbne sig med tålmodighed og lade ham give en grundig vurdering, inden der bliver kylet kontraktforlængelser ud til højre og venstre.

Det er The Telegraph, der i dag rapporterer om historien, der ikke kommer på baggrund af afklapsningen mod Manchester City søndag eftermiddag.

Erik ten Hag har fortsat kun været i klubben nogle måneder, og hollænderen er stadig i gang med at finde ud af, hvem han kan regne med i fremtiden.

Artiklen fortsætter under videoen

Til sommer har spillere som Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford, Diogo Dalot, Luke Shaw, Fred og David De Gea kontraktudløb, om end flere har dem dog har en option i deres kontrakt, som Manchester United automatisk kan udløse.

Inden VM-pausen spiller klubben 12 kampe, og dermed vil ten Hag få rig mulighed for at blive klogere på sin trup og give sit besyv med i forhold til, hvem klubben skal beholde.

Annonce