Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Erik ten Hag er rasende på Cristiano Ronaldo

Af Jeppe Augustsen
14.11.2022 Kl. 18:05
Erik ten Hag er efter sigende langt fra tilfreds med portugiserens udtalelser.

Cristiano Ronaldo har fyldt overskrifterne denne mandag.

Det gør han efter at have givet et eksplosivt interview med Piers Morgan, hvor han bl.a. kritiserer Erik ten Hag.

Manchester United har i dag udsendt en pressemeddelelse, hvor man skriver, at mediedækningen er noteret, og at man vil komme med en mere uddybende melding, når hele kendskabet til sagen er etableret.

Nu har Fabrizio Romano også forhørt sig gennem sine kilder og kan komme med sin egen melding.

– Hvad er klubbens reaktion? De er ret chokerede. De vidste, at Ronaldo ville give et interview for at forklare sin situation, men de havde ikke forventet noget som dette. De troede ikke, at Ronaldo ville komme med så store udmeldinger midt i sæsonen, skriver Fabrizio Romano.

– De ville ikke svare på det i går aftes, da de ville bibeholde den gode stemning efter deres sejr over Fulham, men de ved selvfølgelig godt, at de har et kæmpe problem i klubben. 

– Jeg kan afsløre, at følelsen inde i Old Trafford er, at det er så godt som slut mellem Ronaldo og Manchester United. De ved, at det bliver mere end svært at finde en vej sammen. 

– Ronaldos fokus er nu på Portugal og VM, men efter det vil han forsøge at finde løsning på at forlade klubben på bedst mulig vis. Fra Manchester Uniteds perspektiv ved de, at de ikke kan blive ved med at beskytte Ronaldo privat eller offentligt.

– Det er klart, at Ronaldo ikke kan fortsætte i United. Jeg er blevet fortalt, at Erik ten Hag er rasende, lyder det fra Fabrizio Romano.

Annonce