AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2020 11:19
Enormt potentiale: Solskjær & Co. ser ét United-talent blive den næste Mbappé

London Evening Standard skriver, at Manchester United har en forventning om, at 17-årige Hannibal Mejbri kan blive den næste store franske superstjerne.


Kylian Mbappé var allerede en internationale superstjerne og verdensmester inden sin 20 års-fødselsdag,  men Manchester United er lige nu overbeviste om, at de har deres egen "Mbappe" løbende i talentakademiet.

Det drejer sig om den 17-årige midtbanespiller Hannibal Mejbri,  som internt i Manchester United spås at følge i Kylian Mbappés fodspor og blive den næste store franske superstjerne.

Det skriver London Evening Standard.

Mejbris enorme potentiale var også årsagen til, at The Red Devils gik med til at betale hele £9 millioner for den dengang kun 16-årige franskmand sidste sommer, da man signede ham fra AS Monaco.

Siden Ole Gunnar Solskjær tiltrådte som træner, har hele klubben haft mere fokus på at rekruttere yngre spillere til førsteholdet så som Aaron Wan-Bissaka og Daniel James, men også lagt mere vægt på at signe de næste store talenter end tidligere.

For lever en spiller som Hannibal Mejbri op til prædikatet som en kommende stjerne af Kylian Mbappé-kaliber, så er der masser penge at spare på at signe ham tidligt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED