AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2019 08:49
Enige Sky-kommentatorer: Dette er Liverpools år

Med otte sejre ud af otte mulige tipper Sky Sports-kommentatorerne Liverpool til at vinde sin første Premier League-titel.


Titlen som engelske mestre har undviget Liverpool gennem tre lange år, men efter endnu en weekend med sejr, mens titelrivalerne fra Manchester City atter tabte point, tror Sky Sports-kommentatorerne nu, at dette bliver Liverpools år.

- Liverpool er kæmpe favoritter, men bliver Van Dijk eller Mohamed Salah skadet, kan det ændre sig. Der er stadig 30 kampe tilbage, udtaler Gary Neville.

Sæsonen er ganske vist stadig ung, men Jamie Redknapp er om noget endnu mere overbevist om, at Liverpool kommer til at hente trofæet hjem til Anfield denne sæson.

- Det har været en perfekt weekend, og det bliver ikke bedre, hvis du er Liverpool-fan. Det er op til Liverpool at tabe titlen, så de skal bare undlade at tabe hovedet, siger Redknapp.

- De har været igennem dette før med Brendan Rodgers, hvor de også troede, det var deres år. Men holder de hovedet koldt, og forbliver Mohamed Salah og Virgil Van Dijk uskadede, så tror jeg virkelig, det er Liverpool år.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED