Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2021 17:39
For enhver pris: Manchester City vil overbyde Real Madrid for at få Mbappé

Det forlyder nu, at Manchester City vil gøre alt for at forsøge at få Kylian Mbappé til klubben.


Det lykkedes ikke for Real Madrid at få Kylian Mbappé mod slutningen af sommerens transfervindue, og nu risikerer den spanske kongeklub at få en seriøs konkurrent til den franske superstjerne.

For ifølge The Transfer Window Podcast har der nemlig været et ønske fra ledelsen i Manchester City om at få en stjerneangriber til klubben, og her er Kylian Mbappé det primære fokus.

- Fra den øverste top, og her taler vi om Sheikh Mansour, vil man have Manchester City til at kæmpe med Real Madrid om Kylian Mbappé, bliver det sagt i podcasten.

- Det er velkendt, at han gerne til Real Madrid, men det også sådan, at han gerne vil spille i Premier League.

- Manchester City vil være klar til at købe ham for enhver pris – og de vil også være klar til at tilbyde en større kontrakt end Real Madrid næste sommer.

Dermed lader det til, at vi kan forvente masser af skriverier og vilde lønkrav fra Mbappé, der nærmest kan komme til at bestemme sin egen løn i sin næste kontrakt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE