Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Englands stjerneduo kan se frem til budkrig fra Big Six-klubberne

Af Kasper Leif Pedersen
23.11.2022 Kl. 07:46
Flere af Premier Leagues største klubber holder nøje øje.

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at flere gange er Jude Bellingham og Declan Rice blevet rygtet til større adresser.

Både Chelsea, begge Manchester-klubber og Liverpool forsøger at løsrive unge Bellingham fra Borussia Dortmund, mens Declan Rice flere gange er blevet kædet sammen med et skifte til Big Six-klubberne.

Senest mod Iran leverede Englands stjerneduo på midtbanen også en stærk præstation, da man vandt med 6-2.

Og her ville begge midtbanespillere også være i centrum for en budkrig mellem Real Madrid, Liverpool, Manchester United, Chelsea og Manchester City.

Bundesliga-klubben håber, at 19-årige Bellinghams præstationer og øgede globale profil til VM vil presse hans pris over £100 millioner, som svarer til 856 millioner kroner, mens The Hammers håber at sælge 23-årige Rice for £70 millioner, det svarer til ca. 600 millioner kroner.
 
Begge midtbanespillere forventes at blive solgt i sommeren 2023.
 
Mindst to klubber har efter sigende allerede meldt stor interesse i Rice, og West Ham forventes at lytte til tilbud, og Chelseas ejer, Todd Boehly, var inde på Khalifa International Stadium, for at se hans stærke præstation sammen med Bellingham, som man også har et gode øje til.
 
Men Chelsea vil ikke gå ind i buddet på Bellingham som favoritter, da Real Madrid og Liverpool fører ræset. 
 
Annonce