Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 13:37
En til nu og en til fremtiden: United har planer om at hente to midterforsvarere

Daily Mail skriver, at Manchester United har et godt øje til Everton-forsvarer Jarrad Branthwaite.


Manchester United har en plan om at spendere stort på en eliteforsvarer, som kan supplere Harry Maguire i det centrale forsvar til sommer. Men samtidigt tænker The Red Devils også langsigtet, og derfor kan klubben også ende med at hente Everton-stortalentet Jarrad Branthwaite.

Det skriver Daily Mail denne søndag.

Den 18-årige englænder er i øjeblikket udlejet til Blackburn, hvor han får nogenlunde fast spilletid for Championship-klubben. Han nåede også at få sin debut og spille fire Premier League-kampe for Carlo Ancelottis førstehold i juni, inden The Toffees lod ham udleje.

Det er bare ikke til at sige, om Branthwaite kommer til at trække i den blå trøje igen. Til sommer vil han kun have et år tilbage på sin kontrakt med Everton, og Manchester United samt flere andre engelske storklubber står angiveligt klar til at slå til, hvis chancen byder sig.

Foruden et muligt bud på Branthwaite skulle Ole Gunnar Solskjær og Manchester United have et godt øje til Jules Kounde fra Sevilla. Den 23-årige franskmand anses som en af favoritterne til at blive den rutinerede eliteforsvarer, som skal løse holdets defensive problemer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED