Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:09:2021 19:21
Én sjov episode: Sådan har Ronaldo påvirket Manchester United-truppen

Lee Grant fortæller om en episode i fredags, der beskriver Cristiano Ronaldos indflydelse på holdet.


Der er ingen tvivl om, at det betyder noget for en trup at få en spiller som Cristiano Ronaldo ind på holdet.

Det har man også mærket i Manchester United-truppen, som allerede har mange store stjerner.

Alligevel har det haft en stor betydning at få portugiseren ind i omklædningsrummet. Det fortæller reservekeeper, Lee Grant.

- Jeg kan komme med ét eksempel på den indflydelse, som han har haft på holdet. Det var i fredags på hotellet. Efter aftensmaden får man måske lidt nogle usunde ting. Æblekage og creme eller brownie, siger Lee Grant til talkSPORT.

- Ingen rørte noget af det æblekage. Ingen rørte en brownie. Folk satte sig ved bordet, og en af drengene spurgte mig: "Hvad har Ronaldo på sin tallerken?".

- Vi snakkede lidt om, hvad han havde på sin tallerken, og det var det mest sunde måltid, man kan forestille sig. Det var bare sjovt, at ingen af de andre spillere ville røre noget af det junkfood, som der var forberedt, lyder det Lee Grant.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE