Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2021 07:34
En lejeaftale er nær: Milan får købsoption på Tomori

Forhandlingerne mellem Chelsea og AC Milan om Fikayo Tomori er nået et fremskredent stadie, erfarer Fabrizio Romano.


"Done deal" er det endnu ikke helt, men Fikayo Tomori er nu snublende tæt på at kunne indgå en lejeaftale med AC Milan, som potentielt kan udvikle sig til en permanent kontrakt. Ifølge Fabrizio Romano er forhandlingerne mellem Chelsea og det noget overraskende tophold i Serie A nu fremskredne.

Milan håber på at kunne færdiggøre lejeaftalen, som vil føre den 23-årige forsvarer til Milano for resten af sæsonen, en af de kommende dage. Der vil blive inkluderet en købsoption i det midlertidige skifte, så Milan kan signe midterforsvareren permanent for €30 millioner til sommer, hvis de ønsker det.

Frederic Massara, der er sportslig direktør for Milan, skulle længe have haft et godt øje til Tomori, som han tidligere har forsøgt at hente til Roma, dengang han endnu arbejdede for den italienske hovedstadsklub.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED