AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 08:41
"En fryd at se": Liverpool er klar til at sælge førsteholdsspiller

Liverpool er ved at nærme sig det punkt, hvor klubben er klar til at tage afsked med Adam Lallana.


Liverpool planlægger at sælge Adam Lallana i det nye år, hvis han engelske midtbanespiller fortsætter med blot at hae en marginal rolle for holdet, erfarer Football Insider.

Den 31-årige offensive midtbanespiller har blot startet én kamp denne sæson i League Cuppen mod MK Dons, og formår han ikke at kæmpe sig til mere spilletid, bliver han solgt til sommer.

Det fortller en Liverpool-kilde til det engelske medie.  Et januarskifte kommer dog næppe på tale, da Jürgen Klopp angiveligt ikke vil risikere at miste en spiller miste en spiller, som potentielt kan få en afgørende rolle i mesterskabskampen, midtvejs i sæsonen.

Noget andet er, at Lallana teknisk set har kontraktudløb til sommer.  Liverpool har dog en klausul, hvormed klubben automatisk kan forlænge hans kontrakt med yderligere én sæson.

Den agter The Reds at bruge, da de dermed kan kræve en transfersum til sommer i stedet for at lade Lallana skifte på en fri transfer. 

Jürgen Klopp har tidligere omtalt den offensive midtbanespiller som "en fryd at se på banen", men kampen om pladserne på Liverpool-holdet er hårde.

Han har ingen chance for at starte i stedet for én af de tre klassespillere i klubbens offensive trio, og han er bag spillere som Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Milner, Keita og Oxlade-Chamberlain i kampen om de tre midtbanepositioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED