Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2021 09:38
En drøm i 17 år: Lukaku taler ud om forløsende øjeblik

Romelu Lukaku scorede for første gang i sin karriere på Stamford Bridge.


Romelu Lukaku scorede to gange, da Chelsea lørdag eftermiddag besejrede Aston Villa med 3-0.

Utroligt nok var det den 28-årige belgiers første scoring på Stamford Bridge, selvom han også - med begrænset succes - spillede for The Blues fra 2011 til 2014.

Tidligere denne sommer vendte han tilbage til Londonklubben, og nu snakker han ud om det forløsende øjeblik, hvor han sendte Chelsea foran efter et kvarters spil.

- Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var 11. Jeg har arbejdet hårdt for dette øjeblik, lyder det fra Lukaku i et interview med BBC Sport efter sejren.

- Det var op og ned i starten af min karriere, men jeg har fundet en vis stabilitet inden for de seneste tre år. Med erfaringer og hårdt arbejde, er jeg blevet ved med at kæmpe.

- Vi har fået en god start, men vi bliver nødt til at arbejde videre. Vi ved, at det er et konkurrencestærkt felt i denne sæson. En masse hold vil kæmpe med om titlen.

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE