Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:03:2021 17:51
Eksperter fælder dom om Liverpool: Chokerende og uacceptabelt

Liverpool tabte søndag for sjette gang i træk på Anfield, og Roy Keane og Jamie Carragher var bestemt ikke imponeret af The Reds


Efter ikke at have tabt i 68 hjemmekampe i træk i Premier League, er tingene tilsyneladende faldet helt sammen for Liverpool, der søndag tabte sjette opgør i streg, da bundholdet Fulham kunne tage fra Anfield med en 1-0 sejr. 

Målet kom kort inden pausen, da Andy Robertson ikke fik headet ordentligt væk og Mohamed Salah sløsede i sin boldbesiddelse. Det udnyttede Mario Lemina til at sparke bolden i nettet, og så vandt The Cottagers ganske overraskende.

Den defensive aktion imponerede bestemt ikke Roy Keane, der på Sky Sports havde følgende nådesløse kritik af hovedpersonerne og Liverpool:

- Chokerende fra Liverpools synsvinkel. Robertson skal gøre det bedre. Salah - OK, det er ikke hans force - bliver tvunget fra bolden, udtaler han ifølge Football365.

- De (Fulham) fortjener det, fantastisk skud. Men det er utroligt, hvad der er sket med det her Liverpool-hold. De er en skygge af sig selv.

- Ikke godt nok fra Salah, ikke stærkt nok, men Robertson skal også gøre det bedre, det er ham, der skal have hovedet på, tilføjer Keane.

Også den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher er stærkt uimponeret af holdets nuværende form.

- Det er uacceptabelt fra Liverpool, en præstation som den her...De her nederlag hjemme, mod den her slags modstander, du bliver nødt til at finde noget frem. Top fire-placeringer ser langt væk ud nu, udtaler han ifølge Sky Sports.

0-1 nederlaget betyder, at Liverpool nu befinder sig på Premier Leagues syvendeplads med 43 point efter 28 kampe. Det er fire point færre end Chelsea på fjerdepladsen, og The Blues har også en kamp i baghånden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED