Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2021 11:28
Eksperter enige: Liverpool-stjerne er verdens bedste

Der var ikke megen tvivl i Premier League-studiet efter Liverpools storsejr mod Southampton.


Lørdag aften rundede Mohamed Salah i alt 150 mål, som han har været direkte involveret qua sine 108 mål og 42 oplæg i Englands bedste række.
 
En imponerende bedrift, der er opnået gennem 171 kampe. Kun Thierry Henry (163) og Alan Shearer (148) har opnået det i løbet af færre kampe end egypteren.
 
- Det er en fænomenal statistik. I øjeblikket er han den bedste spiller i verden. Han er inde i en form, hvor han kan gå både til venstre og højre og alligevel score, lyder det fra Steve Sidwell i Premier League-studiet efter Liverpools 4-0-sejr mod Southampton.
 
- Mod Watford scorede han fra en helt latterlig vinkel. Han spiller altid for holdets bedste, og det ser vi også i dag, hvor han laver et indlæg, der resulterer i et mål, siger den tidligere Reading-spiller.
 
Tim Sherwood er enig i, at Salah er verdens bedste for tiden.
 
- Hans professionalisme og hårde arbejde for at nå hertil hver uge er mærkværdig. Det er en imponerende bedrift at formå at gøre det. Jeg kan ikke give ham nok ros. Hans tal viser, at han er iblandt de bedste Premier League-spillere nogensinde.
 
- Du har helt ret, Steve, han er den bedste spiller i verden lige nu. Men det handler ikke kun om ham selv. Han gør også sine medspiller bedre, og han må være en drøm for Klopp at have på holdet lige nu, fortæller den tidligere Aston Villa-manager.
 
Mohamed Salah skiftede Roma ud med Liverpool i 2017, og egypteren har kontrakt med Anfield-klubben frem til sommeren 2023.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE