Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:05:2021 11:14
Ekspert raser mod United-fans: Nogen kunne være blevet slået ihjel

Manchester United-fans fyrede nødblus og kastede flasker efter en platform, hvor Sky Sports holdt til på Old Trafford.


Graeme Souness var ikke tilfreds med den opførsel, han så få fra nogle enkelte af de Manchester United-fans, der havde invaderet Old Trafford søndag eftermiddag.

Der blev nemlig både affyret nødblus og kastet flasker op mod den platform, hvor Sky Sports havde stillet op for at kunne dække kampen.

- Lad os være ærlige. Nogen smed et nødblus op på platformen i dag (i går, red.). Hvis det havde ramt en af os, havde vi været sårede og på hospitalet, siger Souness ifølge Daily Mail.

- Nogen smed en flaske øl herop. Hvis det rammer dig det forkerte sted, kunne nogen være blevet slået ihjel.

- Et barn blev dræbt i Cardiff af et nødblus. Jeg kritiserer ikke samtlige Manchester United-fans, men man kan ikke undervurdere det.

- Det kunne have kostet nogen et ar for livet. Vi sidder her og siger, at det er rigtigt, at de demonstrerer, men en idiot kunne have slået nogen ihjel.

Sky Sports kunne efterfølgende fortælle, at flere af deres TV-kameraer var blevet stjålet under Manchester United-fansenes invadering af Old Trafford.

Det er også kommet frem, at der har været optøjer uden for stadion, hvor to politibetjente blev såret af United-fans.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED