AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2019 19:52
Ekspert påstår: Rodgers ville tage Arsenal-job med det samme

Leicesters manager bliver endnu engang sat i forbindelse med jobbet i Arsenal.


Leicesters manager Brendan Rodgers er glad for tilværelsen hos The Foxes. Det skrev vi tidligere i dag, som følge afi, at manageren selv har udtalt, at han ikke har i sinde at skifte.

Nu påstår den engelske beIN- ekspert Richard Keys det fuldstændig modsatte. Han skriver nemlig i sin personlige blog, at Rodgers ville tage jobbet i Arsenal med det samme, hvis det blev tilbudt til ham:

- Arteta ville være et større gamble end Rodgers, der ikke gjorde noget, for at holde Arsenal væk i hans interview med Geoff Shreeves.

- Han gjorde faktisk det modsatte, skriver Keys og fortsætter:

- Han ville tage jobbet med det samme – også nu, hvis han skulle.

- Jeg har nævnt min taxa-tur med ham før. Han var med os efter at have mistet sit job hos Liverpool.

- Jeg vil ikke gå i detaljer, men på turen på vej tilbage til hans hotel, efterlod han mig med en fornemmelse af, at Arsenal var det job han gik efter.

Keys skriverier kommer som lidt af en kontrast til Rodgers egne udtalelser i dag.

Og selvom Freddie Ljungberg har overtaget jobbet som miderlidig træner hos The Gunners, så er Rodgers stadig en af bookmakernes favoritter til at lande stillingen til sommer.

Den tidligere Celtic-manager gør det også ganske glimrende og har formået at få Leicester op på andenpladsen, efter søndagens dramatiske comeback mod Everton. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED