AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:02:2020 23:02
Ekspert om Citys straf: Jeg kan ikke se Guardiola blive

Pep Guardiola kan ikke være tilfreds med ikke at skulle spille Champions League, siger fodboldekspert.


Pep Guardiola gør sæsonen færdig i Manchester City og tager så sit gode tøj og går.

Sådan lyder forudsigelserne fra Clinton Morrison, der er fodboldekspert på Soccer Saturday. Det skriver Sky Sports.

Fredag blev Manchester City som bekendt udelukket fra europæisk fodbold i de kommende to sæsoner, ligesom de engelske mestre af Uefa blev idømt en heftig bøde.

Det er særligt udsigten til fraværet af Champions League-bold, der gør Clinton Morrison så sikker i sin sag.

- Det ville ikke se godt ud, hvis han forlod den synkende skude nu. De har stadig denne sæson, og folk gør dem stadig til favoritter til at vinde Champions League - jeg ved ikke hvordan, i mine øjne er Liverpool favoritter til at genvinde Champions League i denne sæson. Men det ville være et kæmpe slag. Hvis City ikke kan spille i Champions League i den næste to sæsoner, kan jeg ikke se ham blive. Han har allerede vundet Premier League et par gange, så jeg tror ikke, han vil være tilfreds med det, siger Morrison.

Han spår også, situationen kan gå ud over klubbens mulighed for at tiltrække spillere:

- To år uden? Så tror jeg, det vil have en domino-effekt, og de vil ende med at miste spillere. Kan de tiltrække spillere? Hør her, Manchester City er en stor klub, og de har alle de penge, men hvis du ikke spiller Champions League-fodbold, vil spillerne så komme, spørger Clinton Morrison.

Godt spørgsmål.

Pep Guardiola har kontrakt med Manchester City indtil 2021. Klubben har besluttet at appellere Uefas afgørelse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED