AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2020 11:22
Ekspert med dommedagsprognose: Rashford bliver aldrig den samme spiller igen

Jamie O' Hara oplevede samme skade, som Marcus Rashford nu lider af.


Marcus Rashford pådrog sig en rygskade i sidste uges FA Cup-kamp mod Wolves, og Ole Gunnar Solskjær kunne søndag berette, at Manchester United-stjernen vil være ude i mindst seks uger, før han kan starte genoptræningen.

Men det er lavt sat, mener den tidligere Premier League-spiller Jamie O' Hara, som selv oplevede samme skade og kalder den "forfærdelig".  Derfor langer han også ud efter Manchester United, som længe har været bevidst om, at Rashford led af rygproblemer. 

- Set med mine øjne, så har Manchester United ikke beskyttet ham. De har sat ham i fare for aldrig at blive den samme spiller igen, siger O' Hara til Talksport.

- Jeg havde samme problem, fordi jeg spillede for meget. Jeg havde smerter og krampe i ryggen, men blev ved med at spille, og så fik jeg samme skade som Rashford. Jeg var ude i ni måneder.

- Det er en frygtelig skade, for du kan bogstaveligt talt ikke lavet noget. Han skal bare ligge og hvile i tre måneder, til ryggen er healet.

Én ting er, at Rashford måske ender med at bruge længere tid på skadesbænken, end Ole Gunnar Solskjær i første omgang har givet udtryk for. Noget andet er, at han måske ikke kommer tilbage som den samme spiller.

- Efter den skade bliver tingene aldrig de samme, for det er på et punkt af din ryg, hvor du altid lægger pres på rygsøjlen. Jeg kan stadig vandre ti minutter nu og da, men så skal jeg også sidde ned i fem, for det bliver aldrig, som det var førhen, siger O'Hara.

- Jeg synes virkeligt, klubben har svigtet ham, nu hvor han har fået den skade. Jeg tror ikke, I indser, hvor slemt det faktisk er.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED