Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ekspert: "Liverpool kan diske op med overraskende signing"

Af Emil Plovgaard
05.07.2022 Kl. 16:20
Transfervinduet er ikke nødvendigvis afsluttet for Liverpools vedkommende, mener ekspert.
Liverpool Echo skrev i sidste måned, at præsentationen af den 18-årie Calvin Ramsay samtidig konkluderede klubbens transfervindue – i hvert fald på indkøbsfronten.
 
Ramsay blev i midten af juni Liverpools tredje tilgang, idet Darwin Nunez og Fabio Carvalho allerede forinden var skiftet til den mægtige klub fra Anfield.
 
Men den tidligere Aston Villa- og Skotland-manager Alex McLeish mener ikke nødvendigvis, at Liverpool er færdige med at handle ind.
 
– Der er intet, der kan overraske mig, hvad angår Liverpool. De er meget organiserede i deres rekruttering. Der var ingen, som havde hørt om Diaz (Luis Diaz, som Liverpool hentede i januar, red.), før handlen teknisk set var afsluttet, og han kunne skrive under dagen efter, siger McLeish til mediet Football Insider.
 
– Mané er væk, og det er slutningen på en æra. Vi må se, hvad der sker, men dét, som de er gode til, er, at når man ikke tror, der sker noget på Anfield, så sker der noget.
 
– Vi ved det ikke. Det er deres arbejdstilgang. Hvis de begynder sæsonen uden at hente endnu en spiller, så tror jeg, vi skal holde øje med, hvad der sker i januar.

Annonce