Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ekspert forstår ikke Ramsdale-kritik: Han er foran Ederson og Alisson

Af Emil Eire Frerk Olsen
20.08.2021 Kl. 07:53
The Athletics David Ornstein forsvarer Arsenals femte sommer-signing Aaron Ramsdale.

Arsenal bekræftede fredag købet af norske Martin Ødegaard, mens sommerens femte sommer-signing er Sheffield United-keeperen Aaron Ramsdale, der skifter til Emirates Stadium for 24 millioner pund.

Købet af Ramsdale har dog allerede modtaget stor kritik, da mange fans mener, at The Gunners bruger alt for mange penge på spilleren, når man i forvejen har Bernd Leno.

Kritikken bunder meget i omliggende faktorer, hvorfor de hårde ord må sige at være relativt uheldige for keeperen.

The Athletics anerkendte journalist David Ornstein mener ikke, at skepsissen over for Ramsdale er berettiget. Til gengæld mener englænderen, at man bør anerkende, hvor den 23-årige målmand er sin alder taget i betragtning.

– Jeg kan slet ikke lide den kritik, Ramsdale har fået. Jeg mener, at han er en målmand med et stort potentiale og som allerede har god erfaring på seniorniveau.

– Ja, han er rykket ned et par gange, men se en gang på de klubber, han har spillet for.

– Tal med hvem som helst omkring landsholdet, omkring hans tidligere klubber, og de vil alle tale rigtig positivt om ham, ytrer Ornstein i sin stilerene facon, før han sammenligner Sheffield-vogteren med et udpluk etablerede Premier League-målmænd:

– Hvor var Ederson, Alisson, da de var 23 år, hvor var Edouard Mendy? David Seaman for den sags skyld? Han var ikke nogen stjerne, da han var 23 år gammel, og han endte med at blive en legende i Arsenal og på det engelske landshold Jeg er overbevist om, at klubbens fans bør stå bag unge spillere som ham.

Før Ramsdale, er 22-årige Martin Ødegaard som bekendt blevet præsenteret i Arsenal, som betaler mellem 30 og 34 millioner pund for midtbanespilleren.

The Gunners har tidligere på sommeren hentet Nuno Tavares (Benfica), Albert Sambi Lokonga (Anderlecht) og Ben White (Brighton) for samlet 75 millioner pund.

Annonce