Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ekspert: "Byttehandel i januar kan give god mening for Liverpool"

Af Emil Plovgaard
29.09.2022 Kl. 08:52
Liverpool bør overveje en byttehandel i det kommende transfervindue, lyder det.
Liverpool bør overveje at bytte Roberto Firmino for Memphis Depay fra FC Barcelona i det kommende transfervindue i januar.
 
Sådan lyder meldingen fra den tidligere Arsenal-angriber Kevin Campbell, der mener, at en byttehandel passer begge klubber og spillere aldeles godt.
Det lod længe til, at Memphis Depay ville forlade FC Barcelona i sommer, og klubben var angiveligt også åbne over for at lade hollænderen gå.
 
Offensivspilleren, der ikke længere har udsigt til fast spilletid hver weekend, har kontraktudløb i slutningen af denne sæson.
 
Firmino befinder sig i en lignende sæson hos Liverpool. Brasilianeren er ikke længere første navn på holdkortet, og også hans kontrakt står til at udløbe i sommeren 2023.
 
 
– Vi har set foretage Barcelona foretage sig byttehandler i fortiden. Den, der springer i øjnene er mellem Arthur Melo og Miralem Pjanic. De kan godt lide en byttehandel i ny og næ. Hvis der fandtes en klub, som ville gøre den handel, så er det FC Barcelona, siger Campbell til Football Insider.
 
– Det, der står tilbage på bundlinjen, er, at hvis begge spillere og klubber er åbne for en byttehandel, så kunne det fungere. Jeg er ikke sikker på, det kan lade sig gøre, men hvis begge spillere er opsat på et skifte, hvorfor så ikke?
 
– Ingen af dem får regelmæssigt spilletid hos deres klubber lige nu. Det ville give god mening for Liverpool.
 
Firmino står noteret for tre mål og lige så mange oplæg for Liverpool i denne sæson, men fem af disse kom i 9-0-sejren mod Bournemouth.
 
Depay har scoret en enkelt gang i tre optrædener for FC Barcelona i denne sæson.
Annonce