Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ekspert: 44-årig ville være perfekt som Liverpool-manager

Af Emil Plovgaard
02.04.2024 Kl. 14:52

Liverpool skal have ny manager til sommer.

Det er sikkert og vist, efter at Jürgen Klopp 26. januar fortalte, at han trækker sig tilbage som klubbens manager ved udgangen af sæsonen.

Flere navne er blevet kædet sammen med det snart ledige job hos klubben fra Anfield.

Længe var det Xabi Alonso, der var i førersædet i kandidaturet, men sådan forholder det sig ikke længere, efter at den 42-årige spanier har meddelt, at han fortsætter hos Bayer Leverkusen som minimum endnu en sæson.

LÆS OGSÅ:

U-vending: Roy Keane ændrer bud på titelfavoritter

Stor utilfredshed: Han skal dømme Manchester United mod Liverpool

Ny melding: Liverpool tæt på stor aftale

Nu er det i stedet navne som Roberto de Zerbi fra Brighton og Ruben Amorim fra Sporting, der er i høj kurs.

Og ifølge den tidligere Manchester City-spiller Micah Richards, der nu fungerer som ekspert på engelsk tv, er Roberto de Zerbi det oplagte valg til en afløser for Jürgen Klopp.

– Ja, det tror jeg. Jeg mener, han er en fremragende manager.

– Hans statistik mod Liverpool er vældig godt. I de seneste fire kampe forud for dette, var han ubesejret mod dem, så vidt jeg husker.

– Han er modig i den tilgang, han griber spillet an. Hvor mange hold rejser til Anfield og stiller sig bare ned? Det gjorde Brighton slet ikke.

– Jeg mener, de er enestående i den måde, de greb det an. De var en smule uheldige til tider, og der manglede måske kvalitet på visse områder. Men de gav det et skud.

– Jeg kan godt lide ham. Jeg kan huske ham fra hans tid i Sassuolo i Serie A. Jeg kan godt lide, at hans hold spiller attraktiv, storladent fodbold.

– Jeg tror, at hvis han fik chancen, ville han gøre det godt her. Det tror jeg virkelig, siger Richards i podcasten The Rest is Football.

Annonce