Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2022 22:48
Efter stor kritik: PL-nedrykker aflyser Qatar-kamp

Klubben aflyser den planlagte træningskamp mod Qatar.


Watford har aflyst en planlagt venskabskamp mod Qatar, efter at klubbens tilhængere har rejst stor kritik af arrangementet.

Det skriver Daily Mail.

Fangruppen Proud Hornets, som er en Watford-fangruppe, som kæmper for rettigheder til LGBT+-segmentet, udsendte i den forbindelse en pressemeddelelse, hvor man udtrykte bekymring over Qatars syn på menneskerettigheder.

Kampen skulle have været spillet i Østrig i løbet af juli, men nu skal klubben se sig om efter en ny modstander.

Qatar er som bekendt værtsnation ved VM-slutrunden i slutningen af året, og her er golfstaten i gruppe med Holland, Senegal og Ecuador.

Landet spillede i sidste uge en venskabskamp mod Linfield fra Nordirland, og her blev det til et skuffende 0-1-nederlag.

Watford, som i den forgangne sæson rykkede ned fra Premier League, begynder sin Championship-sæson med en hjemmekamp mod Sheffield United 1. august.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE