Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Efter sammenstød med Lampard: Everton-stjerne udelukket fra træning

Af Kasper Leif Pedersen
24.01.2023 Kl. 10:51
Everton-stjernen er fortsat udelukket fra træningen.

Sidste weekends kamp mod West Ham blev Frank Lampards endestation i Everton, da han mandag eftermiddag modtog sin fyreseddel.

Inden kampen kunne man også se, at en bestemt Everton-stjerne ikke var rejst med resten af truppen til London, hvor årsagen ikke var en skade eller sygdom.

For Abdoulaye Doucouré blev udelukket fra at træne med Evertons førstehold i sidste uge efter konsekvenserne af nederlaget på Goodison Park mod Southampton.

Den maliske midtbanespiller var involveret i en udveksling i omklædningsrummet med Frank Lampard umiddelbart efter 2-1-nederlaget mod nedrykningsrivalerne fra sydkysten.
 
Udfaldet af udvekslingen skulle have fortsat med et skænderi på Evertons træningsanlæg, Finch Farm, i sidste uge, hvilket ikke gav den nu fyrede Everton-manager andet valg end at gribe ind.
 
I stedet for at blive sendt ned for at arbejde med U-21-truppen måtte Doucouré træne alene, væk fra gruppen, for at undgå yderligere forstyrrelser, da Lampard forberedte sig på en afgørende kamp mod West Ham – som de altså tabte 2-0. Det oplyser Mirror.
 
På sit pressemøde i sidste uge hentydede Lampard også til, at han var utilfreds med visse spilleres holdning, da han sagde:
 
– Jeg havde ting at sige, for fra mit synspunkt er vi i den position, vi er i, nødt til at kæmpe og være klar til at kæmpe. Hvis spillerne i omklædningsrummet er skuffede over, at vi tabte, så er det godt.
 
30-årige Abdoulaye Doucouré har blot seks måneder tilbage af sin kontrakt på Goodison Park. 
 
 

 

Annonce