Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2021 12:40
Efter prisdyk: Liverpool kaster sig ind i kampen om Wolves-stjerne

Ifølge Diario Sport er Liverpool nu også igen efter Adama Traoré.


Jürgen Klopp har tidligere skamrost Adama Traoré og udtalt, at den spanske winger er noget nær umulig at spille imod, når han er på sit bedste.

Det har han dog ikke været i denne sæson, og der er flere rygter om, at den 24-årige sprinterkonge kan være på vej væk fra Molineux, efter hans kontraktforhandlinger med Wolves er brudt sammen. Og måske han spurter hele vejen til Anfield.

Ifølge catalanske Diario Sport er det nemlig ikke længere kun Leeds, men nu også Liverpool, der udviser interesse i at hente Traoré.

I løbet af forrige sæson var der også forlydender om, at Liverpool havde et godt øje til spanieren. Det skriver Diario Sport også, men mediet peger på, at Wolves' salgspris dengang skræmte The Reds væk.

Men den har taget et dyk, og i dag skulle Wolves "kun" kræve omkring €40 millioner for sin profil, hvilket har fået Liverpool til at spærre øjnene op på ny, hvis man skal tro mediet.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED