AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2019 17:30
Efter nederlag: Kryptisk Lampard afslører sine transferideer

Chelsea-træneren maner til besindighed og siger, at han lægger transferplaner lidt hen ad vejen.


Chelsea fik i sidste uge halveret sin transferkarantæne, således at London-klubben har lov at købe spillere igen. Allerede fra januar.

Samtidig er holdet inde i en dårlig stime, hvor man har tabt tre af de seneste fire Premier League-kampe - senest et nederlag i weekenden til Everton.

Det kunne med andre ord virke oplagt at hente forstærkninger til klubben. Men der er ingen grund til at drage forhastede konklusioner, mener manager Frank Lampard.

- Vi må passe på ikke at være alt for reaktionære, siger han ifølge West London Sport.

Han påpeger, at mange folk i begyndelsen af sæsonen var hurtige til at afvise, at Chelsea havde brug for flere signinger, fordi de unge spillere gjorde det så godt.

- Jeg tror, at i en klub som Chelsea er der en balance: Du skal have en stærk trup, hvilket jeg mener, vi har, men du skal også se på, hvad du kan forstærke. Der vil komme en tid, uanset om det er i januar eller næste sommer, hvor vi vil kigge på mulighederne for at forstærke os, fordi vi vil forbedre os, siger han.

Frank Lampard siger dog, at han ikke har noget specifikt på programmet i øjeblikket. Sådan arbejder han ikke, hævder han.

- Man kigger på holdet lidt hen ad vejen. Jeg vil ikke sige, jeg har noget, der skal ændres, i tankerne, siger han lettere kryptisk.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED