Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Efter møntkast mod Pep Guardiola: Her er afklaringen fra Liverpool

Af Kasper Leif Pedersen
01.12.2022 Kl. 14:55
Liverpool afslutter deres undersøgelsen om møntkast under Liverpool - Manchester City-kampen, melder The Athletic.

Da Liverpool i oktober Manchester City med 1-0 på Anfield, så var der en masse overskrifter, der efterfølgende fyldte de diverse aviser.

Her udsendte hjemmeholdet efter kampen en pressemeddelse, hvor der stod, at de var skuffede over udebaneholdets udebanefans, efter smædesange omkring Hillsborough-tragedien i 1989.

Dog var det ikke kun det, som skabte overskrifter.

Ifølge The Telegraph blev der kastet flere mønter efter Pep Guardiola og resten af staben, men blev ikke ramt, da Phil Foden scorede til 1-0, der efterfølgende blev annulleret efter et VAR-tjek.

Guardiola udtalte efterfølgende:

– Næste gang må de gøre det bedre. De ramte ikke mig. De forsøgte, men ramte ikke mig. De gjorde det på vores bus for år tilbage, men ikke denne gang.

Nu er der kommet en afklaring.

Ifølge The Athletic, så har Liverpool afsluttet deres undersøgelse af beskyldninger om møntkast mod Pep Guardiola.

Heraf er der ikke nogle tilhængere, som vil blive straffet på grund af manglende afgørende beviser.

Ifølge det sædvanlige troværdige medie, er der blevet gennemført en fuldstændig og grundig undersøgelse, som omfattede undersøgelse af overvågningsbilleder og vidneudsagn fra både sikkerhedsvagter og fans i nærheden.
 
Dog var der beviser for, at der blev kastet med mønter, men optagelserne og udtalelserne var ikke entydige med hensyn til at identificere gerningsmændene. 
 
Merseyside-klubben havde lovet, at enhver, der blev fundet skyldig, ville blive udelukket fra Anfield på livstid for 'fuldstændig uacceptabel opførsel'.
Annonce