Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Efter Lloris' skade: Tottenham øjner tidl. United-keeper som erstatning

Af Kasper Leif Pedersen
09.02.2023 Kl. 11:44
Tottenham overvejer at hente den 39-årige englænder.

Det var ikke det bedste nyt, der haglede over Antonio Conte og Tottenham onsdag eftermiddag.

For The Telegraph kunne melde, at Hugo Lloris' knæskade, som han pådrog sig mod Manchester City, kan holde ham ude i omkring to måneder.

Og på trods af, at man hentede Fraser Forster i sidste sommer, så har man ikke de bedste bud på afløser for englænderen.
 
For ingen af London-klubbens yderligere backup-muligheder i form af de begge 24-årige Brandon Austin og Alfie Whiteman, har optrådt på seniorniveau for klubben.
 
Så derfor er det ikke chance, man ønsker at tage, hvis Fraser Forster bliver skadet, så ifølge Daily Mirror, øjner man muligheden for at hente Ben Foster.
 
39-årige Foster, der gik på pension i juni sidste år, da hans kontrakt med Watford udløb, kan derfor hentes på en fri transfer.
 
Ben Foster, som bl.a. også har spillet i West Bromwich og Manchester United samt har fået 14 engelske landsholdskampe, var tæt på at forlænge sin karriere med en etårig kontrakt med Newcastle for fem måneder siden, men han takkede nej til The Magpies, og de skrev i stedet under med den tidligere Liverpool-keeper Loris Karius som Nick Popes backup-målmand
 
Spurs skal dog have en særlig dispensation fra Premier League for at tilføje Foster til deres 25-mandstrup.

I weekenden skal Tottenham en tur til King Power Stadium, hvor de møder Leicester, mens de i næste uge møder AC Milan i Champions League. 

Fraser Forster har kun optrådt en enkelt gang i Premier League for Spurs, nemlig i 2-2-kampen mod Brentford på Boxing Day.

 

 

Annonce