AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:08:2019 15:48
Efter frygtelig start: Kompanys rolle i Anderlecht bliver ændret

Vincent Kompany får en lidt anden rolle på kampdage i Anderlecht efter en rigtig dårlig start på sæsonen.


Anderlecht har fået den værste sæsonstart i 21 år.

Kritikken er haglet ned over Vincent Kompany efter de første fire ligakampe i Belgien, hvor det kun er blevet til sølle to point for den belgiske storklub.

Hidtil har Vincent Kompany fungeret som spillende træner for Anderlecht, og det vil han også fortsætte med – bare ikke i forbindelse med kampdage.

Når kampene er i gang vil den tidligere Manchester City-spiller i stedet skulle koncentrere sig 100 procent om sine egne præstationer på grønsværen, mens hans assistent i stedet uddeler ordrer fra sidelinjen.

Ifølge HLN har den 33-årige forsvarsspiller valgt at gøre det på denne måde efter den forfærdelige sæsonstart, hvor Kortrijk senest formåede at score fire gange, da den noget mindre klub overraskede og vandt 4-2.

Fremover vil det i stedet være Simon Davies, som får ansvaret for at ændre i taktikken og styre udskiftningerne, når Vincent Kompany selv er på banen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED