Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Efter FIFA-dom: Tottenham udsender pressemeddelelse

Af Jeppe Augustsen
29.03.2023 Kl. 19:28
Tottenham har netop udsendt en pressemeddelelse om Fabio Paratici.

Tottenham har her til aften udsendt en pressemeddelelse omkring Fabio Paratici.

Grundet mistanke om regnskabssvindel blev Juventus samt tidligere og nuværende ansatte straffet af det italienske fodboldforbund tidligere på året

Det gjaldt b.la. den tidligere Juventus-direktør, Fabio Paratici, som nu er ansat hos Tottenham. 

I første omgang blev han suspenderet for sine aktiviteter nationalt i Italien, men nu gælder suspenderingen også i hele verden efter en beslutning hos FIFA – og dermed også England.

LÆS OGSÅ: Storklub har afgivet kæmpe bud på Bellingham

Det betyder, at han ikke må arbejde for Tottenham, og nyheden kommer som en overraskelse for Tottenham. London-klubben har derfor udsendt en pressemeddelelse denne onsdag aften.

– FIFA har denne eftermiddag – onsdag den 29. marts 2023 – meddelt os skriftligt, at der er truffet en beslutning i FIFAs disciplinærkomité om at udvide FIGC-sanktionen til hele verden.
 
– Denne beslutning fra komitéen er taget uden nogen varsel til nogen af de involverede parter. Vi søger omgående yderligere afklaring fra FIFA om detaljerne og dens afvigelse fra FIGC-sanktionen.
 
– Vi vil gerne gøre det klart, at – da Fabio lavede interviewet på klubbens kanaler i går – havde hverken han eller klubben nogen indikation af, at denne beslutning var blevet truffet FIFA, baseret på det faktum, at FIGC-sanktionen blev fastsat den 20. januar 2023 og er under appel frem til den 19. april 2023. Vi vil opdatere på denne sag, når det er passende.
 

Annonce