Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2021 12:17
Efter Europa League-exit: Benfica fortryder at have handlet med Tottenham

Record skriver, at Benfica er godt trætte af at have udlejet Carlos Vinicius.


Benfica er i krise. Torsdag havde de akkurat ikke nok is i maven til at holde Arsenal fra en sen scoring og måtte se sig slået ud af dette års Europa League, og i den hjemlige liga går det ikke det portugisiske storhold meget bedre. Her må man i øjeblikket indfinde sig med en skuffende fjerdeplads.

Derfor begræder klubben nu, at man valgte at udleje Carlos Vinicius til Tottenham før denne sæson. Det skriver Record. Klubbens manager Jorge Jesus sagde sågar efter nederlaget til Arsenal, at han mangler en ordentlig angriber, da hans nuværende ikke gør deres arbejde godt nok.

Kontant, men sikkert også rigtigt. Vinicius er stort set kun blevet brugt som reserve for Harry Kane i Carabao Cuppen og Europa League, men han leverede trods alt 24 mål for Benfica i sidste sæson, og han står lige nu noteret for ni scoringer i 17 kampe for Spurs. Det er et bedre målbidrag end noget, nogle af de nuværende Benfica-angribere kan levere.

Benfica kan måske ærgre sig, for det virker stadig usandsynligt, at Tottenham skulle ende med at signe den brasilianske angriber permanent. Tottenham kan hente Vinicius for omkring £40 millioner, men det er en stor investering i en reserve, som næppe kommer til at ske i disse usikre finansielle corona-tider.

Måske ville Benfica derfor have fået mere ud af at beholde sin angriber.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED