Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:10:2020 12:08
Efter Aubameyangs måltørke: Arteta varsler taktisk ændring

Mikel Arteta fortalte inden torsdagens Europa League-kamp, at der er gode chancer for, at vi snart får Pierre-Emerick Aubameyang at se i ny position.


Pierre-Emerick Aubameyangs målscoring er mystisk vis gået i stå, siden han forlængede sin kontrakt med Arsenal. Måske skyldes det mindre ærgerrighed, men en anden forklaring kunne være, at han oftest bruges som venstre forward fremfor helt i front.

Derfor er Mikel Arteta beredt på at rykke rundt, så angriberen atter får lov til at bruge sine spidskompetencer på 9'er-positionen. Det varslede manageren forud for Arsenals Europa League-kamp mod Dundalk denne torsdag.

- Det er meget muligt, at vi sætter ham som frontangriber. Det afhænger af kampen, og hvem der spiller omkring ham, men der er en stærk chance for, at han kommer til at spille som 9'er, udtalte Arteta ifølge iNews.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED