Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Dyche kritiserer Kane: "Tragisk hvis han knækkede en øjenvippe"

Af Kasper Leif Pedersen
07.04.2023 Kl. 07:12
Sean Dyche kritiserer Harry Kane.

Det endte med at blive en hæsblæsende kamp, da Everton og Tottenham tidligere på ugen tørnede sammen på Goodison Park.

Der blev uddelt to røde kort – et til Everton og et til Tottenham – hvor førstenævnte episode siden har skabt røre i andedammen.

For efter en lille time spillet på Merseyside, så blev Evertons Abdoulaye Doucouré udvist for en hånd i ansigtet på Harry Kane.

Og her har fans på sociale medier siden været ude og kritisere den engelske landsholdsangriber for at filme, og samme holdning tilslutter Sean Dyche sig nu til.

– Jeg troede på et tidspunkt, at han (Harry Kane,red.) måske havde knækket sin øjenvippe, hvilket ville have været tragisk. Men det ser ud til at reagere OK, sagde Evertons manager ifølge The Guardian og fortsatte

– Jeg synes, at den interne opfattelse af tingene er mærkelig i fodbold nu. Hvad tror du, mine holdkammerater ville have tænkt om mig, hvis jeg havde gjort det i midten af 90'erne? De ville have grinet af mig. Men det gør de ikke nu. Millioner af børn ser fodboldspillere snyde hver uge og filme over det hele, og ingen siger et ord. Nogen får et glimt i øjenvippen, og så bliver det en stor situation. Sådan er det bare nu.

Dyche mener ikke, at Kane filmede på Goodison, selv om han siger, at det var latterligt, at en af Spurs' fysioterapeuter testede angriberen for en mulig hjernerystelse efter hans fald, slutter Dyche. 
 
Kampen endte 1-1.
 
Se episoden øverst i artiklen. 
 

 

Annonce