Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Dur ikke: Liverpool vil takke nej til tyrkisk nødløsning

Af Asbjørn Sigsgaard
16.05.2021 Kl. 14:12
Liverpool kan købe lejede Ozan Kabak fri af Schalke for 18 millioner pund, men det skulle The Reds ikke være interesserede i

Liverpools sæson var ved at falde helt fra hinanden i januar, hvor den store defensive skadeskrise medførte en række kedelige resultater. Klubben reagerede ved blandt andet at leje unge Ozan Kabak i Schalke. 

Det tyrkiske stortalent har imidlertid ikke kun haft det let på Merseyside, hvor et par imponerende præstationer er blevet kontrasteret af nervøse indgreb og dumme fejl. 

På det seneste har Kabak sluttet sig til Liverpools skadesliste, og nu er der flere dårlige nyheder på vej til den tyrkiske landsholdsspiller. 

Flere medier fortæller nemlig søndag, at Liverpool ikke har tænkt sig at aktivere den frikøbsklausul på 18 millioner pund, som ellers er skrevet ind i lejeaftalen. Det skriver Football365.

Manager Jürgen Klopp er nemlig efter sigende ikke overbevist om, at Kabak kan tilspille sig en plads, når alle de normale midtstoppere er tilbage fra skade. Liverpool menes samtidig at være meget tæt på at hente Ibrahima Konaté i RB Leipzig.

Annonce