AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:09:2019 20:57
Drinkwater med offentlig udmelding efter bytur-skade

En talsperson for Danny Drinkwater er kommet med en offentlig udmelding efter Burnley-spilleren er blevet skadet under en bytur.


Det er irriterende for klubber, når deres spillere bliver skadet på banen, men når det sker udenfor kridtstregerne og endda i forbindelse med alkohol er det straks langt værre.

Det er ikke desto mindre situationen for Burnleys Danny Drinkwater, der har pådraget sig en ankelskade i byen, efter han var kommet op og slås.

En talsperson for Drinkwater har kommenteret på sagen.

- Danny ved godt, at han har sat sig i en uheldig situation, som han kan kritiseres for. Han vil tage imod kritikken og sørge for at komme videre.

- Han er klar over, at han ikke må havne i sådanne situationer, og at han skal undgå at komme i disse.

- Han vil tackle bekymringerne med klubben - internt og ærligt, lyder det.

Skadens omfang er stadig ikke helt fastslået - det er dog sikkert, at han ikke vil være med i lørdagens udekamp mod Brighton.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED