Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2021 22:26
Down Under: Ny Arsenal-keeper måtte tidligt op for at se klubbens kampe

Tidlige Champions League-kampe var ikke unormalt for den nytilkomne Arsenal-keeper, Mathew Ryan.


Sen eftermiddag i England kan betyde tidlig morgen andre steder.
 
For Mathew Ryan, der fredag officielt ankom til Arsenal på en halvårlig lejeaftale, stod den på bratte opvågninger midt i nattesøvn, når yndlingsklubben, Arsenal, spillede, mens han stadig boede 'Down Under' - i Australien.
 
For unge Ryan var det især stjernespillere som Thierry Henry, Dennis Bergkamp, Patrick Vieira, Robert Pirés, Cesc Fabregas og Robin van Persie, der umuliggjorde en god nats søvn.
 
Som 28-årig kan Ryan nu fuldføre en af barndommens helt store drømme: at tørne ud for favoritklubben, Arsenal.
 
- Der er stadig en aura af surrealisme i det hele, hvis jeg skal være ærlig. Jeg er meget stolt. Det er stort, og det er svært at sætte ord på disse følelser, nu hvor det er blevet en realitet, sagde den australske keeper til Arsenals hjemmeside, da skiftet blev offentliggjort.
 
- Alle disse morgener som ung dreng i Australien, hvor man skulle se Champions League-kampe klokken fire om morgenen, inden man så skulle videre i skole. At være her nu fylder mig med en stor følelse af stolthed, sagde han.
 
Mathew Ryan røg for nylig ned som toer i målmandskøen hos Brighton, men han fortæller, at han er opsat på at vippe Bernd Leno af pinden.
 
Mathew Ryan har - foruden Brighton - også spillet i klubber som Club Brügge og Valencia.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED