AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2019 12:00
Dortmund-chef: Sancho bliver her ikke for evigt

Borussia Dortmunds administrerende dirketør, Hans-Joachim Watzke, fortæller, at Manchester United-emnet Jadon Sancho ikke bliver i klubben for evigt.


I 2017 skiftede en ung kantspiller ved navn Jadon Sancho Manchester City ud med Borussia Dortmund - og her to år senere er englænderen nu én af fodboldverdenens mest eftertragtede spillere. 

Det kommer oven på en sæson, hvor Sancho fik en plads på årets hold i Bundesligaen - og nu tiltrækker interesse fra klubber som Manchester United og Real Madrid. 

Mens Dortmund denne sommer havde succes med at holde på Sancho, så fortæller klubbens administrerende direktør, Hans-Joachim Watzke, at sådan bliver det ikke for evigt. 

- Der er ikke mange 19-årige med sådan et potentiale, fortæller han til avisen Ruhr Nachrichten. 

- Han er heller ikke en spiller fra vores region eller en spiller, der normalt vil have nogen form for forbindelse til regionen. Når man har en spiller som Jadon Sancho, så må man kigge på situationen efter hvert eneste år. Alt andet ville ikke være ærligt. 

- Hvis en udenlandsk spiller ikke er overbevist om, at klubben er den rette for ham på et givent tidspunkt, så giver det ikke mening. 

Sancho var med i alle 34 ligakampe i sidste sæson - og bidrog med 12 mål og 17 assists. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED