Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Dommer fortryder efter kontroversiel episode: "Det er skuffende"

Af Jeppe Augustsen
18.08.2022 Kl. 16:58
VAR-dommer ser tilbage på situationen og erkender, at man skulle have gjort noget anderledes.

I sidste weekend endte det med en dramatisk afslutning mellem Chelsea og Tottenham, der endte uden vinder.

En sen scoring af Harry Kane sikrede Tottenham 2-2 og ét point. 

Lige før scoringen var der en hændelse mellem Marc Cucurella og Cristian Romero, hvor Tottenham-midtstopperen tog fat i Chelsea-spillerens hår. En episode, som efterfølgende er blevet kritiseret af mange eksperter og fans for manglende ageren af dommerne.

Mike Dean var VAR-dommer i den kamp, og han fortryder, at han ikke bad Anthony Taylor om at gå ud og se episoden igennem selv. 

– Inden Kanes mål bad jeg Anthony Taylor om at vente, mens jeg så hændelsen igennem. Som VAR kunne jeg ikke give et frispark, men jeg kunne få dommeren til at kigge på skærmen for at se, om det var et muligt rødt kort, skriver Mike Dean for Daily Mail.

– I de få sekunder jeg havde til at studere Romeros greb i Cucurellas hår, vurderede jeg det ikke til at være voldelig opførsel.

– Jeg har siden da studeret billederne yderligere, snakket med andre dommere og efter at have reflekteret over det, så skulle jeg have bedt Taylor om at gå til skærmen på sidelinjen for at undersøge det nærmere. Dommeren på banen har altid det sidste ord.

– Det viser, at uanset hvor erfaren man er, og jeg har været Premier League-dommer i over to årtier, lærer man altid. Det er skuffende for mig, fordi det var en god weekend for vores dommere, udover denne episode, lyder det fra Mike Dean.

Annonce