AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2019 13:20
Døren er åben: Real Madrid er klar til at bytte Bale for Eriksen

Real Madrid er angiveligt så desperate efter at sælge Gareth Bale, at Tottenham ikke skal gå igennem ild og vand for at hente waliseren.


Gareth Bale var ikke vellidt i forvejen,  men superstjernens stunt med et "Wales. Golf. Madrid"-banner har i den grad gjort ham upopulær blandt klubbens tilhængere.

Zinedine Zidane har heller ikke haft stor fidus til waliseren i lang tid, så det er intet under, at den spanske kongeklub fortsat gerne vil sælge Bale.

Problemet er bare, at ganske få klubber faktisk efterspørger wingeren, men Tottenham skulle være én af de få,  efter at José Mourinho overtog trænersædet i klubben.

Det skriver spanske SPORT.

Og døren skulle være åben for, at Bale kan vende tilbage til sin gamle Premier League-klub. Det spanske medie får det nemlig til at lyde som om, at Tottenham kun skal komme med et "bare lidt" kompetent bud på waliseren for at få ham.

Samtidigt bliver der lagt op til, at Christian Eriksen, der stadig nægter at forlænge sin kontrakt, kan ende med at indgå i handlen.  Dermed får begge parter en spiller, de gerne vil have.

Selv skulle Bale være klar til at vende tilbage til London.

Vi har hørt rapporter fra den spanske presse, som er sortere end denne.  Gareth Bale skamroste faktisk José Mourinho i et interview for få dage siden, men vi har stadig svært ved at se, hvordan Spurs skal kunne finansiere superstjernens løn uden ødelægge sin lønstruktur og skabe vrede i resten af truppen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED