Dobbelt Jesus: City vinder sikkert over Burnley

03.12.2019 Kl. 22:06
Burnley tog her til aften i mod Manchester City.

Manchester City skulle her til aften forsøge at holde trit med toppen af Premier League, da de på udebane mødte Burnley.

The Citizens stillede da også med de tunge skyts fra start, da både Kevin De Bruyne, Bernardo Silva, og Raheem Sterling var med.

Men Manchester City fik faktisk ikke den bedste optakt til kampen, da de ikke havde noget lys i omklædningsrummet. Læs den historie her.

I en første halvveg, hvor Burnley faktisk var okay med, skulle der gå 24 minutter, før City slog til for første gang.

Sergio Agueros afløser, Gabriel Jesus, sendte således kuglen i mål fra venstre side af feltet. 1-0.

I anden halvveg kom The Citizens dog endnu hurtigere fra start. Efter blot fem minutters spil scorede Jesus således sit andet mål, da han på tæt hold fik sendt et David Silva-indlæg i kassen.

Men City var ikke færdige her. Efter 68 minutters spil var den defensive midtbanespiller, Rodri, på spil, da han udenfor feltet kanonerede kuglen op i højre målhjørne. 3-0.

Og det blev da også 4-0, da Riyad Mahrez, der erstattede Raheem Sterling i 72 minut, afdriblede en mand, og sendte bolden forbi Nick Pope. En klassisk Mahrez-scoring.

Men blot et minut efter fik Burnley reduceret. Robby Brady fik konsekvent udnyttet en mindre forsvarsfejl fra Guardiolas tropper, der altså måtte indkassere et enkelt mål.

Målet blev derfor en lille plet, på en ellers flot spillet kamp fra Manchester City.