Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2021 11:49
Disse positioner skal styrkes: Guardiola får kæmpe transferbudget til sommer

Pep Guardiola får igen store midler at arbejde med til næste transfervindue.


Læs dagens rygtebørs her!

Transfervinduet er åbent, men det lader til at blive et stille vintervindue for Premier League-klubberne.

I stedet venter de til sommer, hvor det forventes, at der bliver lavet store investeringer, og det gælder bl.a. Manchester City.

Daily Telegraph erfarer, at Pep Guardiola vil få et transferbudget på £200 millioner, hvilket svarer til 1,6 miliarder kroner, og han har allerede udpeget de positioner, der skal styrkes.

Der skal hentes en venstreback, da han ikke føler sig helt tryg ved Benjamin Mendy. Derudover vil han også hente erstatning for Fernandinho, hvis kontrakt står til at udløbe efter denne sæson.

En anden spiller, hvis kontrakt også står til at udløbe, er Sergio Agüero, og det er endnu uvist, om han forlænger opholdet på Etihad Stadium, men under alle omstændigheder vil Pep Guardiola hente en ny angriber, som på sigt skal være erstatningen for den argentinske angriber. 

Følg med i vores Transfer Live her!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED