Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Disse to handler kan gøre Liverpool til titelbejlere

Af Emil Plovgaard
24.03.2023 Kl. 14:22
To handler vil gøre Liverpool til udfordrere til Premier League-titlen i næste sæson, vurderer Sky Sports-ekspert Paul Merson.

Mason Mounts fremtid på Stamford Bridge er lige nu uvis.

Den engelske midtbanespiller har endnu ikke truffet en beslutning om, hvad der skal ske, og han har heller ikke skrevet under på en ny kontrakt.

Derfor trækker det med al sandsynlighed op til en exit til sommer, hvor en afsked med klubben kan komme på tale.

LÆS OGSÅ: Rasmus Højlund havde tilbud fra PL-klub sidste sommer

Liverpool er iblandt favoritterne til at hente Chelsea-stjernen, hvor Jürgen Klopp ser Mount som en ideel spiller til at forstærke midtbanen.

Arsenal-legenden og Sky Sports-eksperten Paul Merson mener ikke, at der er megen logisk ræsonnans bag Chelseas beslutning om at ville lade Mount gå til en af de største rivaler.

I stedet kan klubben med to transfers til sommer blive udfordrer til Premier League-titlen, siger Merson.

– Mason Mount var med længder Chelseas bedste spiller i sidste sæson. Han var enestående. Det er anderledes, når man kommer igennem systemet hos sin egen klub, for man har ikke kostet noget. Når man bliver indkøbt for en masse penge, bliver man i stedet anset som et aktiv.

– Hvis Liverpool henter Mount og også Jude Bellingham, så har man et hold, der bejler til titlen. Hvorfor vil man (Chelsea, red.) gøre dem (Liverpool, red.) stærkere? Jeg er en stor tilhænger af Mount. Han er topklasse. Han spiller ikke i øjeblikket på grund af sin kontraktuelle situation. Med truppens størrelse spiller de ikke med en, som ikke vil skrive under på en ny kontrakt, siger Paul Merson til Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Engelsk klub i store problemer – kan ikke betale løn

 

Annonce